Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

(VIDEO) Oficialii BOR sunt inconștienți: La Cluj, în fața MITROPOLIEI, credincioșii au fost împărtășiți cu aceeași lingură!

Mare este grădina Domnului sau prostia! Încăpățânare, nerespectare a legilor sau lipsa crasă a bunului simț? Nu știm, însă cert este că duminică, după slujba religioasă, credincioșii de la catedrala mitropolitană au fost împărtășiți cu aceeași lingură!

Contactat de Vasile Măgrădean, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Bogdan Ivanov, a declarat că preotul a respectat recomandările Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române (BOR): „În ceea ce priveşte administrarea euharistiei, Sfântul Sinod al BOR a recomandat credincioşilor care doresc să fie împărtăşiţi separat, la final, cu linguriţa lor adusă de acasă, să anunţe acest lucru preotului. La Catedrala Mitropolitană nu s-a primit nicio solicitare în acest sens din partea nimănui, astfel că s-a urmat procedura obiţşnuită. Cei care au venit la slujbă sunt credincioşi vechi, care aşa s-au împărtăşit de fiecare dată, şi nu au reţinerile altora. Oricum, de luni, conform ordonanţei militare, slujbele vor acea loc în biserici fără credincioşi”, a spus Ivanov.

La rândul său, prefectul Mircea Abrudean a declarat că a discutat această problemă cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, şi nu vor mai avea loc astfel de evenimente: „Vom face o anchetă şi vom lămuri subiectul. Nu există excepţii de la reguli, indiferent de cine e vorba”.

Cât de incoștiente sunt autoritățile ?!?! Prefectul Clujului declară că a vorbit cu mitropolitul, păi domnule Prefect, acel preot INCONȘTIENT trebuia URGENT AMENDAT și poate, în al doisprezecelea ceas, organele în drept se autosesizează! Domnule Prefect, chiar nu înțelegeți situația ?!?! Chiar încă nu ați depășit frica de a nu „supăra Biserica”. Jenant…

sursă video: dejeanul.ro

Ca să înțelegi mai bine supușenia autorităților din Cluj-Napoca, în fața BOR, aceste poze, în care apare Prefectul Clujului și Mitropolitul, sunt elocvente!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *