Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Retete de Fericire

Chouette împlinește patru ani. Când și unde va sărbători aniversarea comunitatea Chouette?

Chouette împlinește în 2020 patru ani de momente incredibile, petreceri cu stil și de bonton.

Anul acesta, comunitatea Chouette va sărbători momentul la SunGarden Golf & Spa Resort, în 4 aprilie, începând cu ora 17.00.

„Cod vestimentar: Culorile cheie ale evenimentului sunt auriu și argintiu, alături de alb și negru, ca și nonculori complementare. Aștept să mă impresionezi cu ținuta ta.

La ce să te aștepți? Aniversarea Chouette este locul unde vei petrece grandios. Te așteaptă o experientă unică pentru care trebuie să te pregătești din timp” ne-au informat organizatorii.

Despre Chouette:

„Am creat conceptul Chouette din dorinţa de a oferi publicului un moment de respiro, unde relaxarea între prieteni și socializarea în cadrul unui eveniment exclusivist fuzionează armonios.

Chouette te găsește, te surprinde și te face să revii. Oameni atrași de socializarea nonconformistă, într-o locaţie secretă, unde experienţa autentică de relaxare reunește pentru câteva ore, departe de rutinele weekend-ului, un public de elită, care dorește să revină de fiecare dată în familia Chouette” își autodescriu conceptul, cei de la Chouette.

Un laudatio și pentru sufletul conceptului, chapeau bas, Iulia !

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *