Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Retete de Fericire

Patricia Couți: Iubire. Energie pozitivă. Echilibru. Suntem o generație complexă

De ziua ei, Patricia a sintetizat partea plină a paharului generației facebook, tineri crescuți în deschidere față de ceilalți, de peste granițe, ba chiar iubire, spre deosebire de generația bunicilor ei, care a trecut prin traumele celui de-al doilea război mondial și cea a părinților ei care s-a maturizat în comunism.

„A fost o zi cu multe întrebări. Interioare. Ca pentru mulți dintre noi.

Cu o identitate care crește în două țări, care prețuiește comunitatea a cărei rezultat este, dar își depășește limitele într-o Europă pe care o iubește. Cu multe gânduri despre rolurile pe care le avem, despre ceea ce trebuie și ceea ce vrem să devenim. Ca femei.

Azi, mai mult ca niciodată au fost prezente cele două bunici: una care m-a învățat să am o energie infinită și cealaltă care mi-a dat rețeta fericirii – să fiu bună și să iubesc.

Azi, mai mult ca niciodată fiecare mesaj a fost primit cu un zâmbet mare. A fost frumos să redescopăr ceea ce însemn pentru mulți dintre voi. Mulțumesc din suflet pentru fiecare gând.

Concluzia: Iubire. Energie pozitivă. Echilibru. Suntem o generație complexă. Acum ne oprim și sărbătorim ce avem. Cheers!” și-a sintetizat trăirile, de ziua ei, Patricia.

La mulți ani, Patricia!

Patricia Couți este fostul vicepreședinte pentru relațiile internaționale al Consiliul Tineretului din România (CTR).

2 COMMENTS

 1. Foarte dragut din partea acestor copii frumosi si plini de viata. Le doresc sa aiba putere de munca,
  o primavara frumoasa plina de pace,credinta ,iubire si speranta.
  Nu mai criticati comunismul ca a fost mult mai bine fata de ceea ce este acum.
  De cand a venit Ceauserscu la putere s-a schimbat situatia, aveai o scoala buna, primeai bursa,
  locuri de munca, casa asigurata, mergeai si noaptea prin padure si nu te ataca nimeni, cand terminai o facultate,
  aveai locul de munca asigurat unde primeai si locuinta cu o chirie modica. A lasat in urma case pe care fiecare dintre noi;
  dupa moartea lui le-am cumparat. A lasat in urma o gramada de bani pe care vroia sa faca o banca cu iranienii si pe care securistii impreuna cu Iliescu si Romn trebuia sa raspunda de acest furt. A construit Palatul Parlamentului la care am fost partas la constructia lui pe care la ora actuala cei ce lucreaza in el, nu sunt in stare nici sa-l varuiasca, asa cum s-a exprimat fiul sau Nicu Ceausecu. Uitati-va la Casa Radio de pe Splai, nu au fost in stare sa o continue si sa faca ceva util pentru statul roman.Sper ca dupa aceasta retinere a noastra pe care incerca sa ne impinga pana in toamna, ordinele sa fie date alfel ci nu amenziile usturatoare care sunt facute pentru hoti sa plateasca electoratul care va veni.MULT SUCCES, DRAGILOR NOSTRI TINERI CAPABILI PENTRU A INFAPTUI CEVA PENTRU TARA LOR

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *