Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Jocuri

Dan Petrescu, la Glasgow Rangers? Vezi răspunsul antrenorului din Gruia!

Dan Petrescu a răspuns la conferința de presă de astăzi, întrebării unei jurnaliste, față de o posibilă plecare a sa la echipa scoțiană Glasgow Rangers.

„N-am știut. Păi când am jucat cu Celtic, mergeam la Celtic, acum merg la Glasgow. Eu cred că cei de la Glasgow au un antrenor excelent, asta ar fi ultima să-l schimbe pe el. Nu cred că ar putea să-l schimbe, după ce a revitalizat clubul și l-a adus în Europa, unde l-a adus.

Asta nu e problema mea acuma, problema mea este Astra i-a liniștit Petrescu pe suporterii lui CFR.

Despre Glasgow Rangers

Rangers Football Club, numit și «Glasgow Rangers», este un club de fotbal, fondat în Martie, anul 1872 în Glasgow, Scoția, care actualmente joacă în primul eșalon din campionatul Scoției.

Prin tradiție politică, loial coroanei britanice, clubul reprezintă istoric protestanții din oraș. Glasgow Rangers face parte din cele zece cluburi-fondatoare ale Ligii de Fotbal din Scoția și din primul campionat scoțian care a avut loc în 1890.

Rangers evoluează fără pauză în Prima Ligă Scoțiană până în 2012, un record pe care îl împărțea cu rivalii de la Celtic FC. Rangers FC câștigă în 2011 campionatul Scoției pentru a 54-a oară, un record mondial, la care trebuie de adăugat 27 de Cupe ale Ligii și 33 de Cupe ale Scoției.

În 1961, este primul club britanic ajuns într-o finală ale unei cupe europene, Cupa Cupelor UEFA, pe care o vor câștiga în 1972. Rangers a ajuns, de asemenea, la finala Cupei UEFA în 2008, cu aproximativ 200.000 de suporteri călători.

Rangers își disputǎ meciurile de acasă pe Stadionul Ibrox, numit și Ibrox Park, un stadion modern cu o capacitate de 50.817 locuri. Terenurile de antrenament se gǎsesc în complexul Murray Park, deschis oficial pe 4 iulie 2001.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *