Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Jocuri

(VIDEO) Petrescu, după ce i-a ciuruit pe olteni, nemulțumit de play-off: „Muncim ca proștii și ni se iau punctele!”

După ce i-a bătut pe oltenii de la Universitatea, Petrescu s-a declarat nemulțumit și de regula înjumătățirii punctelor, care va intra în vigoare în play-of. CFR Cluj va avea un avans de 3 puncte față de Craiova și 4 puncte față de FCSB.

„Veneam după un meci intens, iar moralul jucătorilor nu era unul bun fiindcă am fost egalați pe final cu Sevilla. Azi aveam nevoie de puțin noroc, iar de data aceasta norocul a fost de partea noastră. Costache și Itu au jucat foarte bine, Rondon a jucat excelent, iar Chipciu a jucat și el extraordinar. Sunt foarte mulțumit de randamentul jucătorilor mei. Atmosfera a fost senzațională. De când sunt în România, eu n-am trăit așa ceva. 

Să-i dăm credit Craiovei, o echipă cu jucători excelenți. Craiova are cel mai bun lot de când sunt eu în România. Chiar nu le găsesc un punct slab. Au un lot foarte bun cei de acolo și se vor bate până la final să ia campionatul. Regula cu înjumătățirea punctelor ne dezavantajează, nu e corect. Muncim ca proștii și ni se iau punctele!, a spus Petrescu, la Look Sport. 

U Craiova – CFR: 0-2 I Declaratie Dan Petrescu

U Craiova – CFR: 0-2 I Declaratie Dan Petrescu

Publicată de Varză à la Cluj pe Duminică, 23 februarie 2020

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *