Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Editorial

S-au căcat pe ei…

Am așteptat câteva luni pentru a putea face o analiză la ce s-a întâmplat în PSD Cluj.

Până la alegerile locale din 2016, PSD Cluj a obținut o serie de rezultate catastrofale la toate alegerile de până atunci. Anul 2016 a venit cu un rezultat mai puțin prost decât altădată la alegerile locale și parlamentare. Aceste rezultate se datorează, pe lângă valul pro-Psd de la nivel național, iscusinței rustice a lui Lăpușan, tina care s-a adunat pe pantofii acestuia, după ce a străbătut în lung și în lat județul, dovedindu-se utilă.

După ce a cules ceea ce a semănat, Lăpușan s-a trezit azvârlit de la șefia organizației, apoi întronat ateul Nasra, botezat de către răsculații de catifea, Isis. A fost foc și pară în organizație, s-au dinamitat primarii, au luat foc factorii decidenți din biroul județean. Dar s-au căcat pe ei. S-au înregistrat unii pe alții la 17 kilometrii Nord de Cluj-Napoca, au format o delegație care a mers la penalul Dragnea să îi ceară socoteală, dar s-au ales cu un șut în poponeț.

După ce au constatat ca Isis este produsul Ayatolahului din Berind, i-au periat și lui căpșorul, prinzând curaj și continuând ceea ce știau să facă mai bine, să lingă în cur șefii, mai apoi să înceapă cerșeala pe la București, căci broscoilor, proiectele pe fonduri europene nu le prea plac.

Între timp vechiul pesedist, recentul „manager” liberal de la Turda, a susținut diverse grupulețe care au menținut o stare de nesiguranță în cadrul organizației județene. A venit și rândul lui Isis să fie decapitat de către neghioaba Dăncilă și l-a numit în septembrie 2019 pe jurnalistul Liviu Alexa.

Din nou, organizația vădit rănită, s-a reunit la un alt restaurant (aparent, în momente grele pe PSD-iștii clujeni îi apucă foamea) pentru a se revolta împotriva deciziei venite de la centru. Plini de elan revoluționar, cu istericale și lacrimi, același grup curajos care s-a opus numirii lui Nasra din 2016, s-a gândit să pornească într-un marș la București pentru a-și manifesta nemulțumirea. Bineînțeles, cum ne-au obișnuit acești insipizi, nu s-a întâmplat nimic, mai mult, au fost luați la mișto de către conducerea PSD.

Revoluța pufuleților a durat câteva zile, după care au trecut cu toții în barca lui Alexa.

În concluzie, este atât de ușor să preiei PSD Cluj încât dacă intri în sediul lor și le ceri cheia și fotoliul prezidențial, aceștia nu opun rezistență, ci dimpotrivă, te întreabă unde vrei sa șezi, care cameră o dorești drept birou și se ceartă între ei care sa te lingă mai apăsat în funduleț. Vă miră faptul ca este o organizație de sub 10%? Uitați-vă ce oameni au la conducere, un președinte bătăios înconjurat de ghiocei speriați. Sursele noastre ne spun că după înlăturarea lui Liviu Alexa, toți ghioceii s-au mutat în curtea lui Gheorghe Șimon.

Domnule Gheorghe Șimon, dacă nu trimiteți câteva panseluțe din conducerea partidului la plimbare veți avea o grădină frumoasă, dar efemeră. Una dintre calitățile conducerii PSD Cluj este aceea că sunt noncombativi, se sperie de umbra lor și fug desculți pe stradă. Pușcați o petardă în sediu să vedeți cum se ascund pe sub mese.

Ne-am gândit sa organizăm un concurs. Cine cucerește PSD Cluj mai repede decât Liviu Alexa (l-a cucerit în 3 zile) primește o echipă de slugoi din partea PSD Cluj.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *