Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Cuvinte frumoase ale lui economistului Emil Culda în memoria lui Decebal Traian Remeș

Economistul clujean Emil Culda a scris câteva cuvinte frumoase în memoria lui Decebal Traian Remeș, fostul ministru al Agriculturii decedând vineri seara, la Spitalul Județean Baia Mare, unde Remeș a fost internat mai mult timp.

„Drumurile mele au nimerit mereu la câte o răspântie. Acolo n-am ştiut prea bine încotro s-o iau. Când am ales am nimerit la altă răscruce. Când m-am orientat după sfaturile altora am dat în drum înfundat” – DECEBAL TRAIAN REMEŞ.

„Gândindu-mă azi la cel de care ieri ne-am despărţit, condus pe ultimul drum, după ceremonia de înmormântare din biserica Sfântul Anton, la cimitirul „la Nuci” din Baia Mare, de către un număr foarte mare de oameni care au ţinut să-şi ia rămas bun, am redeschis cartea sa, despre care v-am vorbit în postarea anterioară, „Izbituri şi izbutiri”, pe care am primit-o cu autograf de la autor.

Cuvintele mai sus meţionate, mi le-a scris pe prima pagină, acest bărbat politic de primă mână a României, într-un început de mai 2014… Aceasta înseamnă să-ţi cauţi rostul pe acest pământ şi să fii onest atât în ceea ce priveşte propriile-ţi putinţe cât şi propriile-ţi fapte. Şi tocmai aceste fapte despre care ştiu prea bine toţi cei care i-au fost în preajmă dar şi alţii, sunt cele care vor vorbi peste timp.

Bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească-n pace în Împărăţia sa!” a scris deosebit de frumos, Culda.

sursă foto: Emil Culda

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *