Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Aurelia Cristea despre decizia din 2017 de a părăsi PSD: „Sunt atât de împăcată cu decizia mea”

Fost ministru al dialogului social și deputat PSD de Cluj, Aurelia Cristea, a părăsit corabia social-democrată imedita după OUG 13, ulterior alăturându-se proiectului de stânga, Pro România inițiat de fost său șef, premierul Victor Ponta.

Recent, Aurelia Cristea a rememorat ziua plecării din PSD, menționând că este împăcată cu acea decizie: „Sunt atât de împăcată cu decizia mea de acum trei ani încât simt nevoia să le mulțumesc tuturor celor care m-au inspirat, celor care au avut încredere în mine, dar și celor care m-au criticat în mod constructiv.

Mulțumesc familiei mele, în special mamei, dascălilor pe care i-am avut (Doamne, ce oameni minunați) și prietenilor. Toți m-ați ajutat să rămân eu, cu credința în valorile acele simple și trainice, respect, onestitate, corectitudine, onoare….

PS : Celor cu care am făcut echipă odată le doresc în continuare succes și multă ințelepciune”.

Remus Lăpușan și Aurelia Cristea

În vederea alegerilor locale, numele foștilor lideri ai PSD Cluj, Ioan Rus, Aurelia Cristea și Remus Lăpușan sunt date ca probabile pe lista de candidaturi. Dacă în cazul primelor două nume, vehicularea lor ține mai mult de PR-ul filialei, în cazul lui Remus Lăpușan este probabilă o candidatură la președinția Consiliului Județean Cluj.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *