Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Întabulare gratuită în intravilan și extravilan, în Feleacu

Primarul din Feleacu, Gabriel Costea, a anunțat felecanii că localitatea a fost selectată în Programul Național de Cadastru și Carte Funciară al A.N.C.P.I, prin intermediul căruia întabularea va fi gratuită în intravilan și extravilan.

„Pot spune că la finalul implementării acestui proiect vom avea cadastrată întreaga comună, atât în intravilan cât și în extravilanul localităților noastre. Aceste întabulări gratuite se vor desfășura în perioada 2021-2023, iar licitația pentru atribuirea acestei lucrări se va desfășura în a doua parte a acestui an.

Împreună cu cei de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cluj urmează să facem o informare despre acest program, astfel:
– 4.03.2020, ora 11.00, în Gheorghieni (Căminul cultural);
– 4.03.2020, ora 13.00, în Vâlcele(fostul C.A.P);
– 4.03.2020, ora 15.30, în Feleacu (Căminul Cultural).
O să vă ținem la curent cu toate noutățile care apar în desfășurarea acestui program, atât de important pentru comunitatea noastră.

Referitor la proiectul de întabulare gratuită a câtorva sectoare de teren, din extravilan, deja demarat, vă anunțăm că, la începutul lunii martie vor fi finalizate primele sectoare și vor fi afișate la Primaria Feleacu pentru consultarea populației și formularea unor eventuale contestații” a anunțat primarul din Feleacu.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *