Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

În martie, Banca Transilvania și Tășuleasa Social ne invită să participăm la un maraton de împădurire în Tritenii de Jos

În martie, Banca Transilvania și Tășuleasa Social ne invită să participăm la un maraton de împădurire în Tritenii de Jos.

„În martie ne pregătim de un maraton de împădurire. Se întâmplă la Tritenii de Jos, bineînțeles cu prietenii noștri de la Tasuleasa Social. Hai să mai facem o pădure!” ne-au anunțat astăzi oficialii BT.

La rândul lor, cei de la Tasuleasa Social au anunțat că „începând cu sâmbătă, 21 martie, vom planta 10 hectare de pădure la Tritenii de Jos, județul Cluj, mai apoi vom continua toată săptămâna să plantăm încă 10 hectare în total, până în data de 28 martie”.

Tritenii de Jos (în trecut Tritiul de Jos, în maghiară Alsódetrehem) este o comună în județul Cluj, Transilvania, România, formată din satele Clapa, Colonia, Pădureni, Tritenii de Jos (reședința), Tritenii de Sus și Tritenii-Hotar.

În martie ne pregătim de un maraton de împădurire. ☺️ Se întâmplă la Tritenii de Jos, bineînțeles cu prietenii noștri de la Tasuleasa Social.Hai să mai facem o pădure!

Publicată de Banca Transilvania pe Duminică, 16 februarie 2020

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *