Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

In a relationship with Județul Cluj

Deschizătorul de listă la Consiliul Județean Cluj, din partea USR, Ovidiu Razvan Nistor, este „in a relationship with Județul Cluj”, conform propriilor spuse.

Mai interesant decât testimoniul politic al domnului Nistor sunt alte două informații din biografia lui: A fost liderul ELSA Cluj (The European Law Students Association) cea mai mare organizație internațională a studenților în drept și tinerilor juriști, care funcționează în 41 de țări europene, în cadrul a peste 180 de facultăți de drept, reunind aproximativ 25.000 de membri individuali și că este un excelent pianist, în trecut fiind membru al unei trupe.

„Vreau să vă mulțumesc vouă, colegilor, pentru responsabilitatea cu care m-ați încredințat, aceea de a deschide lista USR pentru Consiliul Județean Cluj, dar și vouă, prietenilor, pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o de-a lungul timpului. Va fi o campanie grea și am nevoie de ajutorul vostru!

Am nevoie de voi în echipa mea, așa că dacă vreți să începem să construim împreună, aștept să îmi scrieți “partikip” într-un comentariu sau în privat” este mesajul prin care își anunță intrarea în campania electorală.

Nistor a mai precizat că donațiile pentru campanie sunt foarte importante, indicând și modalitatea prin care poate fi sprijinit financiar.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *