Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Black Tie

NNDKP și Ziarul Financiar organizează în Cluj-Napoca, conferința „Legal & Tax – Cum administrăm riscurile fiscale & (macro)economice în 2020?”

NNDKP și Ziarul Financiar organizează în Cluj-Napoca, conferința „Legal & Tax – Cum administrăm riscurile fiscale & (macro)economice în 2020?”

Se vor dezbate temele următoare:

  • Care sunt schimbările legislative şi de reglementare venite ca urmare a apartenenţei României la Uniunea Europena?
  • Cum vor fi transpuse şi interpretate aceste modificări de către autorităţile competente (autorităţi fiscale, instanţe, etc.) cât şi de companii?
  • Care sunt soluţiile pentru companii?
  • Ce alte modificări fiscale sunt aşteptate în 2020?
  • Care sunt obiectivele Ministerului de Finanţe şi ANAF-ului, cum interacţionează cu firmele şi ce impact ar putea avea  mult discutată informatizare a ANAF-ului?
  • În cazul în care economia nu vă evolua conform aşteptărilor, care sunt taxele şi impozitele cel mai uşor de modificat?
  • Care sunt previziunile economice pentru 2020 şi previziunile pentru mediul de afaceri?

„Am deosebita plăcerea de a vă invita miercuri, 19 februarie 2020, începând cu ora 09.00, la conferința ”Legal & Tax – Cum administrăm riscurile fiscale & (macro)economice în 2020?”, editia Cluj-Napoca, organizată de NNDKP împreună cu Ziarul Financiar.

Într-un eveniment dedicat comunității de afaceri transilvănene, ne propunem să discutăm temele generate de schimbări legislative așteptate în 2020 cu un impact potențial semnificativ în modul de desfăşurare a afacerilor, în cel de raportare şi în sistemele interne care să ajute la conformarea voluntară. Evenimentul va avea loc la Hotel Platinia din Cluj-Napoca” a anunțat avocatul Ciprian Păun în 4 februarie.

Ieri, Păun a mai anunțat că „deși accesul la Conferință este gratuit, pentru a vă fi confirmată participarea trebuie să vă înscrieți la adresa de email dedicată andra.badala@m.ro cu codul NNDKPCLUJ1920”.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *