Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Jocuri

După arbitrajul din meciul cu Gaz Metan, oficialii CFR se tem de o „coaliție” împotriva echipei din Gruia

După arbitrajul din meciul cu Gaz Metan, oficialii CFR se tem de o „coaliție” împotriva echipei din Gruia. Astfel, Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, spune că se există arbitraje potrivnice, care pot duce la o „coaliție” împotriva CFR Cluj.

„Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Mediaș e o echipă bună, care se luptă la play-off. În meciul de ieri, maniera de arbitraj a fost total contra CFR-ului încă din primele minute. Marius Constantin îl faulta mereu pe Bilel Omrani. Erau faulturi evidente, dar care au fost trecute cu vederea de Andrei Chivulete.

Am jucat foarte multe meciuri în Europa în acest sezon și nu am avut probleme de arbitraj. De ce se poate acolo și la noi nu? Nu înțelegem de ce la un meci de o asemenea intensitate nu a fost delegat un arbitru cu experiență, cu ecuson FIFA! Chivulete nu are experiență. Drept dovada, a stricat acest meci! În meciul acesta, arbitrajul a fost total împotriva noastră! 

Simțim această tentă în mult mai multe meciuri. Bogdan Planic a luat roșu direct și a luat o singură etapa suspendare. Culio, când a luat două galbene cu Sepsi, a stat 2 etape. Adi Păun a fost suspendat 3 etape fără să ia cartonaș roșu, iar la Dan Petrescu nici nu mai vorbim, la câte etape de suspendare a avut. Chiar nu înțelegem lucrurile acestea! Sincer, ne e mare teamă să nu fie o coaliție împotriva noastră. Când ești pe primul loc, oamenilor nu prea le place! Suntem singura echipă care am intrat în grupe în Europa și a trecut de ele, a declarat Bogdan Mara la Pro X.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *