Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Adrian Papahagi ridiculizează procesul de ideologizare al USR

Universitarul și conservatorul de dreapta, Adrian Papahagi, ridiculizează procesul de ideologizare al USR.

„Useriștilor le-au trebuit patru ani ca să decidă că sunt de „centru-dreapta modern”. Nouă ne-a luat cinci minute să realizăm, de la bun început, că sunt de stânga.

Chichirău e fan Sanders, secretarele de europarlamentari ajunse europarlamentari învață politică de la Ocasio-Cortez și Warren-Pocahontas, Presadă era cu revoluția proletară, și tot partidul s-a pliat pe propaganda gendărismului la referendumul pentru căsătoria firească. În plus, la Bruxelles s-au aliniat în spatele lui Macron, liderul confuzionismului de stânga-dreapta, fost ministru socialist, actual Jupiter renascentist, care și-a aruncat țara în haos (cu bune intenții, ce-i drept), iar acum vrea să salveze toată Europa.

Florina Presadă și amicii de stânga, Mihai Burcea și Mihai Bumbeș

Conservator fiind, prefer vechea dreaptă democratică a lui Churchill, Adenauer, De Gaulle sau de Gasperi – creștină, personalistă, îndrăgostită de libertate, dar respectuoasă cu tradiții, canoane și ierarhii, anti-utopică, pragmatică, realistă. Dreapta aceea veche, care s-a opus în egală măsură colectivismelor fasciste, național-socialiste și comuniste. Dreapta care nu crede că totul e convenție, narațiune sau construct, ci acceptă natura umană, națiunile sau sexul primit la naștere (ați sesizat înrudirea etimologică)” a comentat procesul de ideologizare al USR, reputatul conservator.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *