Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate Cultură

Ediția a doua revăzută și readăugită a cărţii ”Călin Nemeș. Povestea unui revoluționar” a primit bun de tipar !

Jurnalistul Tiberiu Fărcaş, fondatorul platformei Clujul Cultural şi organizatorul Cluj Blues Festival, autor al mai multor volume, dintre care amintim „Colosul cu picioare de hartie”, o istorie a presei clujene între 1989 – 2010 şi co-autor a unei cărţi dedicate rivalitătii fotbalistice de aproape un secol dintre „U” şi CFR „Cluj contra Cluj. Istoria celui mai vechi derbi local din România. „U” Cluj-CFR 1907 Cluj”, a anunţat recent că ediția a doua revăzută și readăugită a cărţii lansate în decembrie ”Călin Nemeș. Povestea unui revoluționar” a primit bun de tipar!

„Dragi prieteni ai lecturii, la o lună și un pic de la lansarea volumul meu ”Călin Nemeș. Povestea unui revoluționar”, unde am epuizat primul tiraj, am reușit să trimit în tipar ediția a doua revăzută și readăugită, de data asta într-un tiraj mult mai mare.

Toți cei care s-au înscris până acum pentru precomenzi îi am pe listă și voi comunica prin blogul meu.

Estimez ca până vineri aducem cartea de la tipar

Editura Ecou Transilvan va vinde cartea și pe siteul ei dar intrăm și în librării, prima este Bookstory (Bvd Eroilor), urmează Humanitas și Cărturești. La editură ea costă 30 lei, la librării încă nu știm, este în funcție de adaosul comercial

Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit cu info, foto de arhivă corecturi, observații, noua ediție, tehnoredactorului Eva Precub și editoarei Farcas Nadia, cu care am colaborat excelent In memoriam Călin Nemeș” a anunţat Fărcaş.

sursă foto header: Lucian Nuţă

Vă reamintim, în decembrie 2019, jurnalistul clujean a lansat prima ediţie într-o atmosferă unică, la eveniment participând numeroase oficialităţi şi personalităţi din urbe.

sursă foto album: Cristi Vescan

Lansare de carte "Călin Nemeș – povestea unui revoluționar" de Tiberiu Fărcaș

Publicată de Cristi Vescan pe Sâmbătă, 21 decembrie 2019

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *