Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Februarie de foc în cadrul UBB pentru alegerea noului Rector: Daniel David și-a anunțat candidatura și deschide competiția cu Ioan Chirilă.

Profesorul Daniel David a anunțat că după 31 ianuarie își va depune candidatura la rectoratul UBB și că va participa la „dezbateri colegiale și publice cu privire la programul de candidatură pentru Rectoratul UBB”.

„Cu privire la candidatura pentru Rectoratul UBB, avem suficient timp de dezbateri în luna februarie. Așadar, intenționez ca după 31 ianuarie 2020, după ce îmi depun candidatura, să particip la dezbateri colegiale și publice cu privire la programul de candidatură pentru Rectoratul UBB (mai multe minți pot duce la soluții mai bune!). Până atunci să alegem înțelept la toate nivelurile, deoarece, așa cum am mai parafrazat o formulă celebră, de comportamentul fiecăruia depinde viitorul tuturor, al comunității UBB!” a anunțat David.

Vă reamintim, candidaturile la funcția de rector al UBB se pot depune până în 31 ianuarie, până acum depunându-și oficial candidatura profesorul universitar Ioan Chirilă, președintele Senatului UBB.

Practic, cele expuse de Varză a la Cluj în urmă cu o săptămână, încep să prindă contur.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *