Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV PE@SURSE

No hai la un csárdás cu Csoma și István

În UDMR Cluj iubirea nu este atât de mare, însă ceea ce unește toate facțiunile, conservatoare, liberale și ultraconservatoare este frica de Eckstein Kovács Péter.

Csoma Botond cu siguranță nu-l simpatizează pe Vákár István și uneori nici nu poate să nege prietenia celebrului vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, cu zeul Bacchus.

Se spune că de la sculptorul renascentist Michelangelo, încoace, nimeni nu l-a aprofundat mai bine pe Bacchus ca UDMRistul premiat cu Crucea Transilvană, cavalerul Vákár István.

Tot Clujul îi cunoaște slăbiciunea vicelui de la județ, care este acuzat de unii conaționali că s-a romanizat de atât de multă administrație.

Acum, pentru baci Csoma Botond, candidaturile la Consiliul Județean Cluj și primăria Cluj-Napoca par super provocări. Astfel, candidatura lui Vákár István la județ este una cu un mare semn de întrebare, variante putând fi chiar deputatul-președinte al UDMR Cluj sau senatorul Laszlo Attila.

Pe de altă parte, nici Vákár nu pare a fi mulțumit de Botond, considerându-l pe alocuri nițel copilandru.

No, amândoi vor spune că noi, românii, nu-i înțelegem și vrem să băgăm zâzanie între ei.

No, așa e, și până gătați voi csárdásul de Cluj, noi mergem la o bere cu Eckstein Kovács Péter. Și el este prieten cu Bacchus dar face și voturi.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *