Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Antoniu Bumb (Declic) îl deconspiră pe Moise Guran: A cântat în cor!

După multe comentarii și analize venim și noi cu o știre senzațională despre Moise Guran :))

Antoniu Bumb, notoriu membru al comunității Declic, a dezvăluit de curând o conversație cu Moise Guran, cel din urmă răspunzându-i la un comentariu răutăcios, că în trecut a cântat în cor.

„Prima mea conversație cu omul momentului, Moise Guran, s-a întâmplat când am pus un comentariu răutăcios pe pagina lui. Era legat de urechea lui muzicală. Era super încântat de o melodie a trupei Voltaj, așa că am făcut o glumă, bună, legată de urechile lui. Nu e frumos să te legi de urechile unui om, chiar dacă nu sunt muzicale.

Am mai avut o conversație cu el, la București. Urma să urce pe scenă la un eveniment organizat de Declic. Nimic de povestit, omul e plicticos când nu il cointeresezi.

Am încercat să il cointeresez alaltăieri, i-am scris că am facut o petiție legată de o frustrare enunțată de el. L-am rugat să o promoveze. Nu a zis nimic.

Acum aflu că a intrat in usereu să despartă apele. Cred în continuare că nu are ureche muzicală. Deși a cântat la cor” a postat Bumb pe o rețea de socializare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *