Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Interzicerea comercializării și folosirii petardelor în toate spațiile publice din România, pleacă de la Cluj!

Puțini clujeni își amintesc că succesul fostului deputat Aurelia Cristea, în privința interzicerii fumatului în spațiile publice închise, a plecat de la mai multe discuții cu universitarul Vasile Mihai Cucerzan, care în 2020 vine cu o nouă propunere: interzicerea comercializării și folosirii petardelor în toate spațiile publice din România.

„Au trecut Revelionul și Crăciunul, sper în condiții bune pentru cei mai mulți dintre noi. Totuși, în România continuă să existe o problemă: traficul produselor pirotehnice pare a fi scăpat de sub control. Iar aceasta într-o țară care a cunoscut deja tragedia clubului Colectiv.

Tristul bilanț al ultimelor zile: un om și-a pierdut viața, alte zeci de persoane au fost rănite, numeroase animale au fost traumatizate sau mutilate, au fost consemnate câteva incendii etc. Din păcate, toate acestea din cauza petardelor.

Cred că a devenit evident pentru toate mințile responsabile că lucrurile nu pot continua în acest mod. Pe această cale, îmi permit o nouă inițiativă: interzicerea comercializării și folosirii petardelor în toate spațiile publice din România.

Sper că reprezentanții legislativului și presei vor analiza cu atenție și susține acest demers” a anunțat Vasile Mihai Cucerzan .

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *