Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Clujeanca Laura Pop Chiorean a fost eliberată din poziția de secretar general al MAE

Clujeanca Laura Elena Pop Chiorean, fost președinte al OFSD Cluj și social-democrat clujean apropiat al fostului prim-ministru Viorica Dăncilă, a fost eliberată recent din poziția de secretar general al MAE.

Laura Elena Pop Chiorean va rămâne în amintirea publicului după mandatul de secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe, cu declarația-gafă după europarlamentare în care susținea că „în multe cazuri s-a intrat cu forţa în secţiile de votare, inclusiv pentru a se sustrage buletine de vot”. Oficialul MAE susținea în vara lui 2019 că la secțiile din diaspora, unde mii de oameni au stat la cozi interminabile pentru a vota, au existat grupuri de agitatori, unii dintre ei băuți.

O altă pățanie care a făcut-o celebră pe Laura Elena Chiorean Pop este cea când a luat bătaie pe holul Tribunalului Cluj. Agresoarea, Ioana Veronica Rus, a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, pe un termen de supreveghere de doi ani.

Interesant este faptul că Laura Elena Pop nu și-a dat demisia când guvernul liberal a venit la putere, un gest de onoare făcându-l colega sa, fostul secretar de stat din cadrul MAE, Gabriela Ciot.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *