Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV PE@SURSE

Fiul, în cărți pentru un post de secretar de stat, tatăl va reveni director al DSV Cluj

Viceprimarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, este în cărți pentru un post de secretar de stat în Guvernul Orban, tânărul beneficiind de o conjunctură favorabilă.

Președintele PNL, Ludovic Orban, dorește ca la Cluj, „make PNL great again” după ce PNL Cluj a fost acaparat integral în ultimii ani de foștii lideri ai PDL. Orban este atent la mișcările interne din PNL și știe că de la Cluj vine Rareș Bogdan în care sigur nu are încredere, că Alin Tișe nu a fost un susținător de-al său în alegerile interne, că în Emil Boc și Daniel Boc prea multă încredere nu poate avea.

Soluția optimă pentru salvarea liberalismului cu pedigree la Cluj, a început să se facă prin promovare unor liberali autentici, precum Adrian Oros, vicepreședinte PNL și actual ministru al agriculturii, Mircea Abrudean, viitorul prefect, creația politică a controversatului senator Marius Nicoară și alte mutări politice mai mici precum Sabin Sărmaș, noul președinte al Autorității pentru Digitalizarea României și în draft se pregătește numirea lui Bogdan Pivariu, finul lui Oros, într-o frumoasă poziție guvernamentală de secretar de stat.

Plecare lui Pivariu din Florești îl mulțumește în primul rând pe edilul Horea Șulea, care avea o relație rece cu tânărul politician, primarul Floreștiului având la rându-i o bună comunicare, directă, cu Orban și foarte bună, indirectă, prin Norica Nicolai.

De asemenea, ministrul Oros pregătește o rocadă în DSV Cluj, Ioan Oleleu urmând să fie schimbat cu tatăl cu Bogdan Pivariu, Nicolae Pivariu.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *