Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Cultură

Concert de Crăciun cu vin fiert și muzică bună à la Reactor

Ultimul eveniment din acest an al celor de la REACTOR de creație și experiment este un concert de Crăciun cu vin fiert și muzică bună.

„Prietenii noștri de la SoundReactor ne-au pregătit o seară de colinde ce parcurg stiluri muzicale de la jazz la operă, interpretate într-un cadru informal, dar elegant.

În acest ton, vrem să ne luăm rămas bun de la un an intens, să vă mulțumim că ați fost parte din el și că ne faceți să credem în solidaritate și comunitate. Haideți! Avem lucruri de sărbătorit!

Interpreţi: Soprana – Paula Maria Seichei, mezzo-soprana – Cristina Tureanu, baritonul – Adonis Tanța, pianista/vocalistă – Renata Burcă și harpă – Anca Jilovan” au anunțat oficialii de la Reactor.

Intrarea la eveniment este liberă, dar vă sfătuim să vă achiziţionaţi bilete în valoare de 0 lei 👉 http://bit.ly/36dZ81d
——————————————————————————————-
Acest eveniment face parte din programul cultural „Decalaj. Narațiuni intergeneraționale”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *