Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV Retete de Fericire

Bun de Cluj: Carmangeria care a cucerit inima Clujului de Crăciun

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este superb, probabil cel mai frumos din România, atmosfera creată rivalizând cu cea din târgurile renumite din capitalele europene, în special cele din mitteleuropa.

În stânga scenei, o construcție din lemn atrage imediat atenția, turiștii și clujenii poposind la mesele din lemn unde pot degusta carnea perfect preparată după rețetele familiei Moldovan.

Seriozitatea brandului Moldovan și cuvântul lui Cosmin Moldovan se regăsesc în ceea ce produc și servesc clujenilor, probabil cea mai gustoasă carne preparată vreodată la un târg de Crăciun din România.

Casa Moldovan din Piața Unirii este o bună carte de vizită pentru carmangerie.

„Înaintea de orice este familia. În familie am deprins meseria de măcelar și am împărtășit secretele meșteșugului nostru. Tot în familie am învățat respectul și dedicarea și am înțeles că îndeletnicirea noastră de odinioară va avea viitor doar dacă toți cei care ne vor trece pragul vor fi mulțumiți.

Povestea afacerii noastre este, de fapt, povestea familiei noastre. Noi suntem familia Moldovan și împreună ducem meșteșugul mai departe” își prezintă afacerea cei din familia Moldovan.

Despre istoricul carmangeriei Moldovan, eforturile depuse pentru a se perfecționa în fiecare zi dar și despre extinderea afacerii, puteți viziona mai jos un film de prezentare realizat de AgroTransilvania Cluster.

Să sperăm că frumoasa tradiție a Casei Moldovan, din inima Clujului, va continua și în anii următori, după ce în 2019 a trecut testul de maturitate a celei de-a doua ediții.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *