Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

EXCLUSIV

Anca Buzoianu, noul rector al UMF! A obținut și o majoritate covârșitoare în Senat!

Anca Buzoianu a primit majoritatea covârșitoare de voturi la alegerile pentru rectoratul UMF, fiind de altfel și unicul candidat.

Fostul decan al Facultății de Medicină a obținut și majoritatea în Senatul UMF, prin urmare controlul total în universitate.

Gurile rele spun că puținele procente împotrivă vin din zona institutului de oncologie.

Cine este Anca Buzoianu?

Profesor Univ. Dr. Anca Dana Buzoianu este șeful disciplinei de Farmacologie, Toxicologie şi Farmacologie Clinică a Facultății de Medicină Cluj-Napoca.

Apoi, conducător de doctorat în domeniul Medicină -10 doctorate susținute, 10 doctoranzi în stagiu în prezent; medic primar în specialităţile pediatrie şi farmacologie clinică; a fost decan al Facultăţii de Medicină din anul 2008; Preşedinte fondator al Asociației Decanilor Facultăților de Medicină din România.

UPDATE:

„Copleșită de emoție adresez recunoștința mea colegilor, membrilor comunității academice, care într-un număr impresionant au ales să își exprime votul și să mă aleagă în funcția de Rector al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu.

Voi purta încrederea voastră cu responsabilitate deplină, privesc cu entuziasm spre următorii ani și împreună vom scrie noul capitol din istoria Universității” este prima declarație a noului rector, poartă pe o rețea de socializare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *