Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Mihnea Blidariu: „Guvernul liberal a tăiat, la rectificarea bugetară, 2 miliarde de la Educație iar bugetele SRI și SIE au crescut”

Activistul civic Mihnea Blidariu, chitarist şi vocal al trupei Luna Amară, a comentat de curând rectificarea bugetară operată de cabinetul Orban şi în special tăierea celor două miliarde de la educaţie, în timp ce bugetele SRI și SIE au crescut.

„Lipsa educației crează cetățeni ușor de manipulat, ușor de cumpărat, dependenți de sistem/partid/autorități. Cetățenii lipsiți de educație sunt și au fost masa de manevră perfectă pentru PSD. Iohannis s-a plâns că el n-a avut concediu doi ani că a stat să ne apere de PSD. Acum, guvernul liberal împreună cu care `conduce` a tăiat, la rectificarea bugetară, 2 miliarde de la Educație iar bugetele SRI și SIE au crescut.

Pentru mine nu e nici o surpriză. Mă aștept și la altele asemenea, și mai nasoale.

Aș vrea să atrag atenția, însă, asupra iluzoriului concept de `răul mai mic`; un asemenea concept nu face altceva decât să perpetueze o stare de lucruri pe care aceiași adepți ai `răului mai mic` o blamează: interesul exclusiv al politicienilor pentru consolidarea puterii personale/de partid și dezinteresul total pentru cetățeni.

PNL & Iohannis vor ține Educația la pământ pentru că au tot interesul ca PSD să existe în continuare și să poată fi demonizat, ca și concept de campanie electorală, și anul viitor la locale. Pentru că singurul lor program politic e la fel cu al celorlalți: `ăilalți sunt de vină`. Ai votat `răul mai mic` ca să se facă mare și s-o iei de la capăt” a comentat Blidariu.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *