Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Cultură

Ediție de legendă a Cluj Blues Festival! Felicitări Tiberiu Fărcaș!

Tiberiu Fărcaș a realizat o ediție legendară a festivalului Cluj Blues Festival, un eveniment organizat exclusiv din fonduri private, un amănunt important pentru efortul realizat de Tibi. Un astfel de festival, în anii următori, trebuie să fie susținut financiar de Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, pentru că este un brand al Clujului.

Headliner-ul evenimentului a fost renumita formație Kyla Brox Band, câștigătoarea European Blues Challenge, Azore 2019, o formație renumită de blues din Manchester, UK, cu „o solistă vocală de excepție, Kyla Brox, fenomenul englez al bluesului din ultimii ani. Formația abordează un blues complex, propune albume proprii dar interpreteaza si standarde de blues clasice, inclusiv melodii cu o sonoritate specială, unde Kyla interpretează la flaut”.

Sala cinematografului Florin Piersic a fost aproape plină iar prețul biletului pentru un eveniment de calitate a fost unul moderat.

Succes Tiberiu Fărcaș și lăsăm videoclipurile să vă prezinte frumosul eveniment:

Deschiderea Cluj Blues Fest, ediția a 5-a.

Publicată de Cluj Blues Festival pe Vineri, 15 noiembrie 2019

Moment special dedicat lui Iuliu Merca pe scena ediției cu numărul 5 Cluj Blues Fest Limited Edition.

Publicată de Cluj Blues Festival pe Vineri, 15 noiembrie 2019

Publicată de Cluj Blues Festival pe Vineri, 15 noiembrie 2019

Un jam session inedit și spectaculos la finalul ediției a 5-a a Cluj Blues Fest pe scena Hardward Pub, cu Kyla Brox și The Gamblers impreuna aceeasi scenă.#clujbluesfest5 #clujbluesfest #cometobluj

Publicată de Cluj Blues Festival pe Sâmbătă, 16 noiembrie 2019

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *