Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Agora

Nu mai este președinte dar este prezent la toate evenimentele PSD

Remus Lăpușan, fostul președinte al PSD Cluj, este nelipsit de la toate evenimentele PSD. Cel mai recent a survenit după invitația primarului din Așchileu, Ana Cighir, la o sfințire de monument: „Ieri am participat la ceremonia dezvelirii monumentului eroilor din Fodora, la invitația primarului comunei Așchileu, Ana Cighir, o doamnă puternică și muncitoare care a modernizat comuna !” a anunțat Lăpușan pe o rețea de socializare.

Remus Lăpușan a plecat forțat la Pro România dar cu sufletul este alături de PSD și este respectat de aleșii locali, mulți fiind susținuți de acesta la alegerile locale din 2010 sau 2016.

În ultimele săptămâni, fostul lider al PSD Cluj și-a curtat numeroși colegi, epoca post Dăncilă putând aduce schimbări esențiale de paradigmă, de la o posibilă alianță de stânga între PSD și Pro România sub o nouă umbrelă identitară, până la o uniune între cele două formațiuni.

Cu siguranță că prezența lui Remus Lăpușan va avea o greutate deosebită în viitoarea arhitectură, având în vederea susținerea de care se bucură din partea puternicului și influentului Grup de la Cluj.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *