Varză à la Cluj

Capra şi varza s-au împăcat.

Actualitate

Alin Tișe s-a ținut de cuvânt: Reabilitarea drumului de la Gilău la Mărișel este aproape finalizată

Mult a mai fost criticat Alin Tișe pentru starea drumurilor județene din Cluj, chit că nici Nicoară, nici Uioreanu, nu au fost mai eficienți la acest capitol. Cert este că sub acest al doilea mandat la Consiliul Județean Cluj, Tișe a modernizat drumuri județene, cât au făcut alți președinți în treizeci de ani.

În vară, Tișe a fost extrem de dur atacat de liderul PSD, Horia Nasra, care a criticat starea drumurilor județene care urcă muntele la Mărișel: cel care urcă din Gilău și cel care urcă de la Măguri Răcătău.

Între timp, Tișe s-a ținut de cuvânt și în prezent aproape că a finalizat asfaltarea drumului județean care oferă o perspectivă turistică deosebită Tarniței și care face legătura zilnică între localitățile Gilău – Mărișel.

„Lucrările de asfaltare la drumul județean care duce spre Mărișel sau spre o evadare din aglomerația urbană se află pe ultima sută de metri. Și la propriu și la figurat. Vă invit să faceți o plimbare în acest weeend pe noul drum” a anunțat Tișe pe o rețea de socializare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *